Ervaringen

“De afgelopen drie maanden ben ik een traject aangegaan bij Nienke Veenstra. Het contact was open en Nienke heeft een prettige balans tussen vriendelijkheid en haar doortastende vermogen. Ze is betrokken bij het traject en denkt samen mee in hoe jij het beste verder kunt. De aanvullende oefeningen die tijdens de gesprekken worden gedaan zijn passend en afgestemd op het moment en persoon.

Concluderend heb ik de samenwerking met Nienke als zeer prettig ervaren en zou ik het iedereen aanraden die zoekende is, professioneel evenals persoonlijk.”

Anke v/d S. – Loopbaancoaching

“Bedankt voor de reis die je met me wilde maken. Ik heb veel geleerd over mezelf. Er werd een spiegel voor gehouden en tools gegeven om mee verder te gaan. Dank je wel daarvoor. Dit had ik nodig om te kunnen groeien, om te zien wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil! Op naar de toekomst! Nogmaals bedankt en veel succes met het helpen van anderen!”

Annemarie – Loopbaancoaching

“Nienke laat je in je waarden. Ze laat je nadenken over datgene wat jij belangrijk vindt en waar je nu echt gelukkig van wordt. Nienke geeft je vertrouwen dat je het kan en dat bepaalde dromen haalbaar kunnen zijn. Dit maakt Nienke een fijne loopbaancoach.”

Lieneke O. – Loopbaancoaching

“Nienke heeft ervoor gezorgd dat ik tot nieuwe inzichten ben gekomen. Ik ben haar dankbaar, want ik weet nu beter wat ik wil en kan.”

Robert – Loopbaancoaching

“Eerlijk is eerlijk, ik had niet verwacht zo binnenstebuiten gekeerd te worden. Het was zeker nodig om tot de kern te komen, wie ik nu eigenlijk ben en wat mij drijft. Nienke, jij weet een gevoelige snaar te raken, bent rechtvaardig. Het allermooiste vind ik wanneer je benoemd dat ik straal of lach. Jij hebt bijgedragen aan mijn ontwikkeling en daar ben ik heel blij mee!”

C.H. – Loopbaancoaching

“Nienke kwam op mijn pad, vlak nadat ik me afvroeg wat ik verder zou willen met betrekking tot mijn loopbaan.

Nienke weet wie ze voor zich heeft. Ze is niet alleen een duidelijke, eerlijke en oprechte loopbaancoach, maar ook een coach die zich bezighoudt met wie ‘ik’ ben en welke (levens)waarden voor mij belangrijk zijn. In haar manier van coachen komt een stuk psychologie naar voren, wat voor mij heel verhelderend heeft gewerkt.

Na een traject van acht sessies ben ik samen met Nienke tot mijn persoonlijke actieplan gekomen. Een helder en concreet plan waarin kleine stappen worden genomen om mijn doel te kunnen realiseren!”

O. de R. – Loopbaancoaching

“Nienke kijkt, luistert en stemt af. Ook weet zij op een prettige manier de juiste vragen te stellen, door te vragen, een spiegel voor te houden en verbanden te leggen. De feedback en coaching  die ik van haar heb ontvangen, hebben mij zelfvertrouwen gegeven en een positieve kijk op mijn functioneren als leerkracht. Dit gun ik elke leraar. Ik kan Nienke daarom van harte aanbevelen!”

Arjenne Onderwijscoaching & Beeldcoaching

“De coachmomenten met Nienke waren zeer waardevol voor mij. Ik vind het jammer dat dit traject is afgerond. Nienke, heel erg bedankt en veel succes! Ik ga je zeker missen!”

José Onderwijscoaching & Beeldcoaching

“Als startende leraar in het po heeft Nienke mij gecoacht. Aan de hand van observatievragen helpt ze je verder. De coaching startte met een kennismaking, wat erg fijn was. Tijdens een paar lesbezoeken zijn er beeldopnames gemaakt. Nienke heeft deze geanalyseerd en we hebben de beelden besproken.Nienke benadert de coaching vanuit het positieve; ze focust zich op de dingen die al wel goed gaan. De communicatie met Nienke was ook erg fijn. Afspreken ging vlot en Nienke is flexibel. Als er iets tussenkwam, dan was een nieuwe afspraak zo gemaakt. Nienke is een hele fijne coach en ik mis onze samenwerking nu al.”

L. Onderwijscoaching & Beeldcoaching

“Ik vervang een docent tijdens haar zwangerschapsverlof. Het blijkt een pittige klus en ik heb behoefte aan meer rust in mijn lessen. Dus besluit ik het aanbod van mijn werkgever (begeleiding van Nienke) te accepteren. Wat ik als heel prettig ervaar, is Nienkes eerlijke feedback. Ze inspireert me met concrete tips en laat mij mijn sterke punten uitbouwen. De werksfeer is verbeterd, mijn leerlingen zijn gemotiveerder en ik heb plezier in mijn werk. In de toekomst zal ik Nienke zeker weer om raad vragen als ik merk dat ik steun en gerichte adviezen kan gebruiken om verder te komen.”

Carien Onderwijscoaching & Beeldcoaching

“Nienke heeft mij een periode gecoacht. Gedurende deze periode heeft ze verschillende lessen geobserveerd en deze werden altijd besproken. Nienke geeft haar feedback op een bijzondere manier. Haar waarnemingen zijn vaak open en zo geformuleerd dat ik zelf na ging denken. Hierdoor ging ik bepaalde zaken in een ander perspectief zien. Naast haar uitstekende coachende vaardigheden is Nienke erg begripvol en meelevend. Nienke is een ontzettend goede coach!”

Ruben Onderwijscoaching & Beeldcoaching
Schuiven naar boven