Ervaringen

Olga – Loopbaantraject

“Nienke kwam op mijn pad, vlak nadat ik me afvroeg wat ik verder zou willen met betrekking tot mijn loopbaan. 

Nienke weet wie ze voor zich heeft. Ze is niet alleen een duidelijke, eerlijke en oprechte loopbaancoach, maar ook een coach die zich bezighoudt met wie ‘ik’ ben en welke (levens)waarden voor mij belangrijk zijn. In haar manier van coachen komt een stuk psychologie naar voren, wat voor mij heel verhelderend heeft gewerkt. 

Na een traject van acht sessies ben ik samen met Nienke tot mijn persoonlijke actieplan gekomen. Een helder en concreet plan waarin kleine stappen worden genomen om mijn doel te kunnen realiseren!”

Arjenne – Onderwijscoaching & Beeldcoaching

“Nienke kijkt, luistert en stemt af. Ook weet zij op een prettige manier de juiste vragen te stellen, door te vragen, een spiegel voor te houden en verbanden te leggen. De feedback en coaching  die ik van haar heb ontvangen, hebben mij zelfvertrouwen gegeven en een positieve kijk op mijn functioneren als leerkracht. Dit gun ik elke leraar. Ik kan Nienke daarom van harte aanbevelen!”

 
José – Onderwijscoaching & Beeldcoaching

“De coachmomenten met Nienke waren zeer waardevol voor mij. Ik vind het jammer dat dit traject is afgerond. Nienke, heel erg bedankt en veel succes! Ik ga je zeker missen!”

Lindsey – Onderwijscoaching & Beeldcoaching

“Als startende leraar in het po heeft Nienke mij gecoacht. Aan de hand van observatievragen helpt ze je verder. De coaching startte met een kennismaking, wat erg fijn was. Tijdens een paar lesbezoeken zijn er beeldopnames gemaakt. Nienke heeft deze geanalyseerd en we hebben de beelden besproken.Nienke benadert de coaching vanuit het positieve; ze focust zich op de dingen die al wel goed gaan. De communicatie met Nienke was ook erg fijn. Afspreken ging vlot en Nienke is flexibel. Als er iets tussenkwam, dan was een nieuwe afspraak zo gemaakt. Nienke is een hele fijne coach en ik mis onze samenwerking nu al.”

Carien – Onderwijscoaching & Beeldcoaching

Ik vervang een docent tijdens haar zwangerschapsverlof. Het blijkt een pittige klus en ik heb behoefte aan meer rust in mijn lessen. Dus besluit ik het aanbod van mijn werkgever (begeleiding van Nienke) te accepteren. Wat ik als heel prettig ervaar, is Nienkes eerlijke feedback. Ze inspireert me met concrete tips en laat mij mijn sterke punten uitbouwen. De werksfeer is verbeterd, mijn leerlingen zijn gemotiveerder en ik heb plezier in mijn werk. In de toekomst zal ik Nienke zeker weer om raad vragen als ik merk dat ik steun en gerichte adviezen kan gebruiken om verder te komen.”

Ruben – Onderwijscoaching & Beeldcoaching

“Nienke heeft mij een periode gecoacht. Gedurende deze periode heeft ze verschillende lessen geobserveerd en deze werden altijd besproken. Nienke geeft haar feedback op een bijzondere manier. Haar waarnemingen zijn vaak open en zo geformuleerd dat ik zelf na ging denken. Hierdoor ging ik bepaalde zaken in een ander perspectief zien. Naast haar uitstekende coachende vaardigheden is Nienke erg begripvol en meelevend. Nienke is een ontzettend goede coach!”

Schuiven naar boven